Design by Forbina

Forbina är en helsvensk kvalitetsbåt och tillverkaren tar ständigt fram nya smarta lösningar kombinerat med snygg design. Exempel på detta är de senaste modellerna i storlek 36 och 42 fot. En del vill ha allt i sin båt medan andra vill ha ut allt av sin båt. För den sistnämnda gruppen har vi utvecklat 36 CC/DC och 42 CC modellerna.

Om varvet

Forbinabåtar har i 25 år försett Sverige och Skandinavien med moderna och rymliga familjebåtar. Nyvinningar har gjorts med ett breddat produktprogram, med modeller som Forbina 42 och 36. Flybridgebåtar var tidigt en succé med modellen Forbina 9000 som senare ersattes med Forbina 10000.

Flybridgebåtar är något som passar för skandinaviska förhållanden med alternativa förarplatser inne eller ute. Nya coupé och DC-modeller som 36 CC/DC och 42CC har gjort debut på senare tid. Detta är en båttyp med stora luftiga ytor som blivit populär i Skandinavien. Den senaste 42 CC kombinerar daycruiserns alla fördelar med hyttbåtens praktiska boende. Forbinabåtarna karakteriseras av ljusa luftiga inredningar i amerikansk vitek, rymliga kabiner och alltid ett centralt placerat pentry. Samtliga modeller är naturligtvis utrustade med WC och dusch.